Sponsoring

Sponsoring is hard nodig voor het opzetten van activiteiten en het inrichten van de algemene ruimtes die nu nog vrijwel leeg zijn en in samenwerking met de bewoners moeten worden ingevuld.

Een aantal algemene ruimtes, de tuin en de sociale zolder hebben nog invulling nodig. Ook willen we op korte termijn ook graag een dagbesteding realiseren in de vorm van horeca wat ook een investering nodig heeft.  Met alle mogelijke vormen van sponsoring zijn wij erg blij en samen zullen wij er iets moois van maken!

Er zijn nu al vele bedrijven die deel genomen hebben aan de sponsoring van De Nederhof. Dit is gedaan in de vorm van materialen, manuren en/of in geld zijn geweest.

Ons wooninitiatief heeft ANBI status. Wilt U ons ook sponsoren?

Neem contact op met   teamdenederhof@levin-zorg.nl

De volgende bedrijven en instellingen hebben tot nu toe De Nederhof gesponsord:

Beter bed Bloxs Borgdorff Makelaars
Belservice Electroworld Carpet Right Elektravon
Ford Ardea Grando Keuken Heering Office
Hoogenboezem Meubelen Itec Ladela/ Haco
Makelaarsborden Specialist Multikeukens Pathé Nederland
Profijt/ Pronto Rotary Het Westland Ruitenburg Accountants
Scholtes BV Stanislas college Van Stennis Notarishuis
Verhoec Expert Zwaard IJzerhandel
Gamma Naaldwijk Fonds Westland Gemeente Westland
NL Doet van Deventer Drukwerk

Naar aanleiding van onze aanvraag bij het Fonds Westland voor onze zonwering is het Fonds in de Nederhof 24 mei op bezoek geweest. Wij hadden een erg hoog bedrag ingediend. Zo hoog had het Fonds ook nog niet uitgekeerd maar toen we cheque kregen te zien……

Geweldig !!  

24 mei 2018

De bewoners zijn er superblij mee. En:

We weten zeker dat het de Nederhof een nog mooiere uitstraling zal geven.NL Doet !!!

Zaterdag 10 maart hebben ouders en vrijwilligers in het kader van NLDoet hard geschilderd en geklust in de Nederhof.

Heel veel dank aan

Oranjefonds AH Honselersdijk 

en  Bouwgroep van Mierlo !!

Zie   hier de foto’s.


Donatie Habbekrats

We hebben er nog een donateur bij! Een aantal ouders en bewoners namen op 16 december jl. een cheque t.w.v. 2.500,- in ontvangst.


Hoera, de renovatie is eindelijk gestart!

Dinsdag 7 november 2017 – Eindelijk: de asbest is verwijderd en nu kan het leuke werk beginnen. Deze week zijn de schilders begonnen met het opknappen van het verfwerk aan de buitenkant. Volgende week start aannemer Jurriëns met de renovatie binnen in het pand.

De nieuwe vloeren worden gezet, de muren worden aangepakt, badkamers vernieuwd en nog veel meer. Het gaat nog een aantal maanden duren maar na 1,5 jaar vertraging zit er nu schot in de zaak. De bewoners en Levin kunnen zich nu ook gaan voorbereiden op het inrichten van de appartementen, studio’s en gezamenlijke woon- en huiskamers en de keuken.

In de afgelopen weken heeft de aannemer de locatie ‘bouwklaar’ gemaakt en alle bouwmaterialen besteld. Vorige week zijn de schilders begonnen met het verven van de buitenkant. Deze week zal de aannemer zichtbaar aan de slag gaan.

In het nieuws

Afgelopen dinsdag 7 november stond een artikel over de start van de renovatie in het AD Westland. Lees het artikel op: www.levin-zorg.nl/nieuws/renovatie-wooninitiatief-nederhof-gestart

Meten is weten

Wij zijn, net als jullie, begonnen met de voorbereidingen zoals bijvoorbeeld het werven van nieuwe begeleiders, bedenken van roosters en uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor de gezamenlijke ruimtes. Enkele bewoners willen graag wat maten komen meten in hun toekomstige huis. We hebben de aannemer gesproken en op dit moment is dit niet mogelijk omdat zij nog moeten starten en het nog onveilig is om door het gebouw te lopen. Zodra dit wel kan, prikken wij een datum en een paar uurtjes waarop voor wie dit wil, gemeten kan worden.

Werving begeleiders

Een aantal begeleiders die we vorig jaar hebben aangenomen, hebben gekozen voor een andere locatie van Levin of daarbuiten. Binnenkort zetten we de vacature uit voor het werven van nieuwe begeleiders. Deze zal in ieder geval op de website geplaatst worden.

AH zegelactie

Je kunt weer AH zegels sparen. Deze keer voor diverse ovenschalen, die we graag willen voor de gezamenlijke keukens. De actie hebben we uitgezet op Facebook. Zowel op de pagina van Levin als die van De Nederhof. Je kunt de volle boekjes inleveren bij Ellen, Shirley of opsturen naar Levin kantoor: Laan van Vredenoord 33, 2289 DA, Rijswijk.

Carpet Right

Carpet Right gaat voor ons de gezamenlijke ruimtes bekleden met Vinyl. In de gezamenlijke woonkamers komt een houtstructuur in een natuurlijke tint en in de algemene ruimtes een effen kleur zonder structuur om veel verlies te voorkomen. Mocht je willen dat zij dit vinyl doorleggen in de appartementen of studio’s voor een mooi geheel, dan kun je contact opnemen met Remco of Peter van Carpet Right Edisonstraat te Den Haag via 070 363 6000 of even langs de winkel gaan.

Gemeente Wateringen

Een aantal weken geleden zijn verschillende ouders langs de gemeentehuizen in Monster, Wateringen en ’s-Gravenzande geweest. De spullen die nog aanwezig waren in deze panden konden bekeken worden en middels een lijst kon je direct aangeven wat we graag wilden hebben voor De Nederhof. Inmiddels is het bekend wat we toegewezen krijgen vanuit Gemeente Wateringen. De spullen dienen vrijdag 17 november a.s. en zaterdag 18 november a.s. opgehaald te worden. Wie kan hierbij helpen?


Smartboard

20 juni ontving één van onze toekomstige bewoonsters van De Nederhof  in Honselersdijk een cheque vanuit Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor een smartboard. Super bedankt ZZF!

 Na aangedragen te zijn als goed doel bij de Rotary Club Westland, waren we op donderdag 11 mei uitgenodigd om wat te vertellen over ons initiatief. Afgelopen week mochten we een cheque in handen komen nemen. Namens alle toekomstige bewoners; Super bedankt! 


6 juni hebben we een super mooi bedrag opgehaald bij de Jumbo in De Lier! Hier konden mensen hun emballagebon inleveren en steunen daarbij het gave project! Jumbo De Lier Oranjeplein onwijs bedankt!!


Fantastisch hoe bewoners en bedrijven De Nederhof blijven steunen met materiaal om een mooi (t)huis te maken voor de nieuwe bewoners. Deze keer schonk Pronto Wonen Naaldwijk een hele set nieuwe meubels. Super bedankt!


Alle nieuwe bewoners van De Nederhof  bedanken al die mensen die hun AH-zegels hebben ingeleverd bij Levin Zorg!! Gisteren gingen Ellen de Bakker en moeder Ellen met 60 boekjes naar Albert Heijn om te kijken of er genoeg voorraad was. En wat bleek? De manager van Albert Heijn Honselersdijk schonk twee complete pannensets aan de bewoners! Super bedankt AH!


 


Wil je ook sponsoren? Neem contact op met ons via :

secretaris@denederhof.nl