Wonen en werken

Informatie over werken bij De Nederhof

Voor een stage of werken bij de Nederhof zie de website van onze zorginstelling :

Wij zoeken regelmatig nieuwe bewoners die passen bij onze huidige bewoners, een klik ervaren met onze manier van begeleid wonen en zich kunnen vinden in onze visie en huisregels. Je eigen woonruimte bevindt zich ergens in het gebouw en je deelt een gezamenlijke woonkamer met een groep waarin jij de meeste aansluiting vindt.

Wij vinden het belangrijk dat een bewoner past bij de woongroep waar een woonplek vrij is. Wij werken daarom met een interesselijst. Wanneer wij een nieuwe bewoner zoeken kijken wij naar de zorgbehoefte en of hij/zij passend is op de plek die is vrijgekomen. Omdat de bewoners in de woonkamers verschillen qua niveau en zorgbehoefte kan het zo zijn dat iemand die korter op de interesselijst staat toch eerder een woonplekje heeft doordat hij zij goed past bij de betreffende woongroep.

Voor meer informatie over wonen in de nederhof zie de website van bonaparte zorg:

In De Nederhof kun je wonen indien je een WLZ VG 3, 4 of 6 indicatie toegewezen hebt gekregen. Deze indicaties beschrijven de zorg die de bewoner nodig heeft en hierop wordt ook jouw begeleidingsplan afgestemd.

Wanneer gedrags- en/of psychische problematiek(en) de primaire beperking is, kunnen wij niet de passende zorg bieden die je zoekt want ons team is hierin niet gespecialiseerd.

Het gebouw De Nederhof heeft niet de mogelijkheid leefruimte te faciliteren voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel, rollator en/of tillift. Het gebouw is helaas niet goed aanpasbaar vanwege de monumentale bestemming en de beperkende regels die daaraan vastzitten.

Voor meer informatie over wonen in de nederhof  zie de website van bonaparte zorg